A 100% NATURAL BLEND

De blends van Powrfood zijn:

  • N100% natuurlijk
  • NZonder kleurstoffen
  • NGeen pesticiden
  • NZonder conserveringsmiddelen

Powrfood, dat is 100 % puur natuur. Onze blends bevatten geen toegevoegde suiker, conserveringsmiddelen, kleur-en smaakstoffen of andere onnatuurlijke onzin. Maar alleen natuurlijke en biologische ingrediënten, zoals de natuur het bedoeld heeft.

Geroosterd. Gemalen in een authentieke Nederlandse molen. Waar zie je dat tegenwoordig nog? Juist ja, bij Powrfood geloven we dat de kracht in de eenvoud zit. Daarom vind je in Powrmix alleen hele volkoren tarwe, noten, zaden en dadels. En worden ze in een authentieke Nederlandse molen gemalen.

Powrshake

Laat voor kunstmatige proteïneshakes boordevol suikers en bewerkte ingrediënten links liggen en kies voor de kracht van de natuur. Onze natuurlijke blends stellen je in staat tot presteren, zowel op het sportveld, in de gym als op het werk. Wij gaan voor een gezonde mix die je prestaties boosten, de perfecte vervanging van supplementen en shakes.

De geschiedenis van geroosterde en gemalen granen, zaden en noten gaat ver terug. Het is een aloude cultuur toen reizigers en nomaden het mee namen op hun reizen omdat het zowel vol voedingswaarde was als gemakkelijk mee te nemen in de vorm van gemalen poeder.En ook voor de oude Romeinen en Grieken waren gemalen granen een belangrijke basis in het voedingspatroon. Profiteer van deze aloude wijsheid met Powrmix.

Powrfood Promise

Bij Powrfood geloven we in de kracht van de natuur. Wij zijn uiterst selectief bij het kiezen van onze ingrediënten. De natuur is onze hofleverancier en dat vinden we maar normaal. Van het selecteren van de allerlekkerste ingrediënten, het roosteren en malen met een authentieke Hollandse molen tot het bezorgen van de mix en de shake bij je thuis. We doen het met liefde. En dat proef je.

Samen met onze partners en leveranciers streven we elke dag naar het hoogst haalbare bij het samenstellen van onze sportvoeding. Samen met onze leveranciers werken we volgens de hoogste kwaliteitsnormen, terwijl we ook onze distributeurs en productiefaciliteiten zorgvuldig selecteren en monitoren. 

Elke leverancier wordt zorgvuldig geëvalueerd op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen, kwaliteit, innovatie en logistiek. We gaan voor duurzame distributie zodat we ook ons steentje bijdrage aan een betere leefwereld. Voor een groot deel van onze distributie gebruiken we duurzame en milieubewuste leveringsmethodes.

Ready, set, go!

Klaar om het beste uit jezelf te halen? Ontdek onze blends en get your powr now.

0