Gratis verzending vanaf €35 Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, de volgende dag in huis!

Beste voor je lichaam

beter voor de planeet

Bij PowrFood kun je er op vertrouwen dat:

tree

De beste biologische ingrediënten worden gebruikt.

09 no additives

Er geen conserveermiddelen of kleurstoffen worden gebruikt.

world 1

De productieketen kort is en een minimale impact op het milieu heeft.

013 Organic EU logo 1

Elk ingrediënt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard.

plant 2

Er een boom voor elke bestelling wordt geplant.

Onze visie

Wij willen dat jij je goed in je lichaam voelt en het maximale uit elke training haalt zonder dat je daarvoor compromissen moet sluiten.

Wij zorgen ervoor dat elk product in ons assortiment de best mogelijke voedingsstoffen voor jouw lichaam bevat. Geen conserveermiddelen, geen kleurstoffen, alleen het beste van de natuur zonder dat de natuur daar het slachtoffer van wordt!

Door volop in te zetten op ingrediënten van een hoge biologische kwaliteit en het selecteren van betrouwbare partners, kunnen we verzekeren dat onze sportvoeding een meerwaarde voor jouw lichaam en jouw sportprestaties hebben.

Wij zijn ons er ook van bewust dat elk ingrediënt, ongeacht hoe hard we ons best ook doen om de beste producent te vinden, een impact op het milieu en onze natuur heeft. Om ervoor te zorgen dat de generaties na ons ook nog kunnen genieten van alles wat onze planeet te bieden heeft, hebben we ervoor gezorgd dat onze productieketens zo kort mogelijk zijn. Daarnaast helpen we bij elke aankoop de natuur een handje door een boom te planten!

Onze belofte

Ongeacht welk product van PowrFood je ook in huis haalt, elk ingrediënt is van de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij werken voortdurend om onze producten nog beter te maken. Daarom houden wij elke stap van het productieproces in de gaten, zodat wij altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Wij beloven je dat wij nooit op onze kwaliteit en duurzaamheid gaan inboeten. Ongeacht wat andere merken doen of wat de toestand van de economie is, wij kiezen altijd voor betere ingrediënten boven lagere kwaliteit. Wij gaan niet voor optimale winsten, maar voor duurzaamheid voor jouw lichaam en de planeet

Onze producten zullen nooit onnatuurlijke of bewerkte ingrediënten bevatten. Ook zal er nooit een gram conserveermiddel of geraffineerde suiker in onze sportvoeding zit. Zo kun je er zeker van zijn dat je met PowrFood jouw lichaam altijd de beste en gezondste optie geeft.

Daarnaast planten we ook een boom voor elke bestelling en dat willen we maar al te graag bewijzen! Wij werken hiervoor met de non-profit organisatie Eden Reforestation Projects samen. Deze organisatie plant dagelijks meer dan 1.000.000 bomen! Zo kun je er zeker van zijn dat je niet alleen een top product in huis haalt, maar dat je ook meewerkt aan het herstellen van onze natuur!

Net zoals jij in de gym met onze producten, blijven onze voornemens niet alleen bij woorden, maar gaan we voor daden en resultaten!

Ontdek onze biologische blends 

power yourself up

Heb je nog vragen over onze producten, waar wij voor staan of welke sportvoeding het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder!

Producten en ingredienten 1 1

Monthly Powr

Geniet van doorlopende korting en gemak met het maandelijkse abonnement op Powrfoods

0