Gratis verzending vanaf €35 Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, de volgende dag in huis!

Over ons

De PowrFood lifestyle

De PowrFood filosofie

Wij staan voor 100% natuurlijke en biologische ingrediënten. Al onze producten zijn volledig vrij van conserveermiddelen, toegevoegde suikers of kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Elke dag is een nieuwe dag om opnieuw je grenzen verleggen en continue streven naar beter resultaat.

Wij ondersteunen jouw lichaam tijdens dit proces. Zo krijgt jouw lichaam de allerbeste voedingsstoffen binnen om het maximale uit je trainingen of wedstrijden te halen. Wij komen op voor onze planeet. Wij vinden het belangrijk dat wij ons steentje bijdragen aan het herstellen van de natuur op onze planeet. Daarom plaatsen wij een boom bij iedere order.

Het beste voor je lichaam en beter voor onze planeet !

Al onze producten zijn:

013 Organic EU logo 1

100% biologisch

09 no additives

vrij van conserveermiddelen en/of kleurstoffen

001 vegan

van hoge kwaliteit en voldoen aan de FSSC 22000 voedselveiligheidsnormen.

005 germany

gemaakt in Duitsland

Onze visie

Wij zorgen ervoor dat elk product de best mogelijke voedingsstoffen voor jouw lichaam bevat. Wij gebruiken daarom bijvoorbeeld geen conserveermiddelen en kleurstoffen. Door enkel in te zetten op biologische en kwalitatieve ingrediënten verzekeren wij jou van positieve sportprestaties.

Wij zijn ons er ook van bewust dat het produceren van producten een impact op het milieu heeft. Om ervoor te zorgen dat de generaties na ons ook nog kunnen genieten van onze mooie planeet, zorgen we ervoor dat onze productieketens zo kort mogelijk zijn. Daarnaast helpen we de natuur een handje door bij elke aankoop een boom te planten.

Onze Missie

Bij PowrFood geloven we in een gezonde en duurzame toekomst. Onze missie is om atleten en fitnessliefhebbers te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen door middel van hoogwaardige en natuurlijke sportvoeding

Bovendien willen we ook ons steentje bijdragen aan een beter milieu. Dat is waarom we bij elke bestelling een boom planten. Hierdoor kunnen we een bijdrage leveren aan het milieu en de toekomst voor onze kinderen verbeteren.

Ontdek onze biologische blends 

power yourself up

Heb je vragen over onze producten, wil je advies over welke sportvoeding het beste bij je past of wil je ons iets anders vragen? Stuur ons een berichtje en we helpen je graag verder

Frame 5

Monthly Powr

Geniet van doorlopende korting en gemak met het maandelijkse abonnement op Powrfoods

0