Gratis verzending vanaf €35 Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, de volgende dag in huis!

Onze Wereld

De PowrFood lifestyle

Onze Wereld

De PowrFood lifestyle

Van minimale impact naar positieve impact

Voor ons is het belangrijk om klimaatneutraal te produceren. Wij doen er alles aan om klimaat positief te worden. Bij elke order die ons magazijn verlaat, willen wij dat jij als klant er blij van wordt en de planeet een stukje beter!

013 Organic EU logo 1

Biologish Gecertificeerd

001 vegan

100% Vegan

tree

Plant Een Boom

carbon neutral 1

Co2 Neutrale Opslag

001 vegan

Natuurlijke ingrediënten

PowrFood kiest ervoor om alleen te werken met natuurlijke en biologische ingrediënten van een hoge kwaliteit. In onze sportvoeding vind je dus geen bewerkte producten, geen kleur- en smaakstoffen, geen toegevoegde suikers of vulstoffen. Onze producten zijn duurzaam en gezond voor het lichaam.

time passing

Korte productieketen

PowrFood hecht waarde aan een hele korte productieketen. Dat betekent dat er een hele korte route is vanaf het vinden van de ingrediënten tot aan de productie van onze producten. Zo houden we de de impact op het milieu laag.

world 1

Duurzame partners

Wij werken enkel met partners samen, die onze passie en visie delen om onze impact op het milieu niet alleen neutraal te maken, maar actief en proactief bij te dragen aan een betere leefomgeving voor onszelf en onze kinderen.

tree

Een boom voor elke bestelling

Voor elke bestelling, die er wordt geplaatst, laten we een boom planten! Deze haalt de CO2 uit de lucht en zorgt voor het herstel van onze natuur. Zowel mens als dier hebben daar baat bij! Wij werken samen met één van de bekendste non-profit organisaties ter wereld: Eden Reforestation Projects.

plant 1

Lokale organische productie

Bij het selecteren van de producenten van onze ingrediënten hebben wij bijzonder hoge eisen, die we nauwgezet volgen. Wij kiezen het liefst voor lokale producenten die actief werken aan duurzaam oogsten en actief werken om hun impact op de natuur te verminderen. Hier staat respect voor de bodem, het water en het vermijden van toxines en het beschermen van de lokale biodiversiteit centraal.

recycle

Slimme distributie en opslag

Een korte productieketen is niet genoeg voor ons. Wij gaan een stapje verder en kijken ook voor onze sportvoeding naar alle distributieschakels. Van het land tot aan jouw voordeur, PowrFood stelt alles in het werk om dit zo duurzaam mogelijk te laten gebeuren.

Waarom planten wij extra bomen?

Er is een reden waarom we voor deze optie hebben gekozen om PowrFood klimaatpositief te maken! De impact van het planten van bomen is gigantisch. Er wordt niet alleen CO2 uit de lucht gehaald, maar ook wordt er beschutting geboden aan andere planten zoals struiken en gewassen. Hierdoor krijgen dieren meer voedsel en wordt de biodiversiteit van de regio langzaam maar zeker weer hersteld.

Heb jij vragen over hoe PowrFood duurzaamheid centraal zet? Of heb je zelf een tof idee over hoe we beter voor onze planeet kunnen zorgen?

0