Elke dag weer (gezonde) energie

Altijd jouw energieboost in huis, nooit meer tijd verliezen met altijd maar opnieuw te bestellen en ook nog eens extra korting krijgen? Dat is allemaal mogelijk met Monthly Powr!

Neem een abonnement en eet elke dag je natuurlijke bowl boordevol tarwe, granen, zaden en dadels. Zo ben je altijd voorbereid om een geweldige sportprestatie te kunnen leveren en er is altijd heerlijk gezonde voeding in huis. Daarbovenop krijg je ook nog eens een mooie korting!

Jouw 100% natuurlijke en biologischeproteïne

Je kunt met het Monthly Powr abonnement kiezen tussen twee verschillende producten: de Powrmix en de Powrshake. Beide producten zijn ideaal voor mensen die meer uit hun trainingen willen halen. Uiteraard kun je erop vertrouwen dat voor zowel de mix als voor de shake alleen maar ingrediënten van hoge kwaliteit worden gebruikt en dat alles organisch is.

De voordelen van het Monthly Powrabonnement

  • Gezonde sportvoeding vol heerlijke ingrediënten tot aan je voordeur geleverd.
  • Keuze uit twee producten, die je bij het sporten ondersteunen.
  • Boordevol natuurlijke en biologische ingrediënten, die gezond voor je lichaam zijn.
  • Altijd voeding in huis zonder conserveringsmiddelen of toegevoegde suikers.

Je kunt voor je Powrshake en Powrmix kiezen uit verschillende smaken. Zo kun je voor je sportvoeding uit een echte vanille- of heerlijke chocoladesmaak kiezen. Uiteraard zijn deze smaken helemaal natuurlijk. De smaken komen van natuurlijke ingrediënten en niet van kunstmatige smaaktoevoegingen. 

Zowel de Powershake als de Powermix zitten boordevol slim gekozen ingrediënten zoals dadels en tarwe. Deze voedingsmiddelen zijn van nature rijk aan eiwitten, aminozuren en voedingsstoffen. We hebben ervoor gezorgd dat er in één enkele shake of mix alles zit wat je nodig hebt om direct na een training te herstellen.

Dankzij het Monthly Powr abonnement heb je altijd de perfecte voeding in huis om je lichaam na elke training het allerbeste te geven. Monthly Powr ondersteunt je bij het behalen van jouw sportdoelen en bij het herstel van je lichaam en spieren na het sporten.

Ontvang eenGratis Bowl of Shakerbij een Monthly Powr abonnement

Rich in fiber los

Rich Fiber

Rich in fiber los

High Protein

Rich in fiber los

Natural Minerals

Rich in fiber los

Fast Recovery

Rich in fiber los

100% Bio

Rich in fiber los

Amino Acid

Monthly Powr:Perfect voor fanatieke sporters

Als je sport, heb je meestal een doel voor ogen. Of dat nu sneller worden is, meer gewicht kunnen heffen of mooiere vollere spieren krijgen is, je voeding is één van de belangrijkste factoren om dat doet doel te kunnen halen. 

Het Monthly Powr abonnement zorgt ervoor dat je altijd de nodige voeding in huis hebt! Vanaf het moment dat je een Monthly Powr abonnement afsluit, krijg je van ons elke maand je Powrmix en/of Powrshake naar je toegestuurd, helemaal tot aan je voordeur. 

Zo mis je nooit meer een belangrijke maaltijd omdat je vergat opnieuw te bestellen en kun je erop vertrouwen dat je altijd genoeg gezonde voeding voor je lichaam in huis hebt. Daarnaast krijg je ook een mooie korting wanneer je voor een abonnement kiest! 

De producten van Powrfood zijn er voor iedereen, die niet voor gemiddelde prestaties willen gaan en zichzelf willen blijven verbeteren en uitdagen. Het Monthly Powr abonnement geeft je een mooie korting en extra gemak omdat je altijd zeker bent dat de voeding op tijd bij je aankomt. 

Ongeacht of je nu kiest voor de Powrmix of voor de Powrshake, de gezonde biologische ingrediënten zorgen voor extra eiwitten, vitaminen en mineralen zodat dat jij een optimaal herstel kunt ervaren! 

Veel gestelde vragen

Kan ik tijdens mijn abonnement wisselen van smaak of product?

Ja, dat is mogelijk. Stuur ons gewoon een berichtje en wij zorgen ervoor dat je de gewenste smaak of het gewenste product de volgende maand krijgt toegestuurd! Houd er wel rekening mee dat je dit tijdig moet aanvragen, want we kunnen de smaak of het product niet tijdens het verzenden veranderen.

Waar kan ik meer informatie over het Monthly Powr abonnement vinden?

Je kunt op deze pagina meer info over het abonnement vinden. Uiteraard kun je ons ook altijd via de contactpagina een berichtje sturen als je nog vragen hebt over Monthly Powr of andere vragen over PowrFood.

Hoe lang zit ik minimaal vast aan een abonnement?

Je kunt wanneer je maar wilt je abonnement stopzetten. Ook al heb je nog maar één maand erop zitten, je kunt probleemloos je Monthly Powr abonnement beëindigen. Er zitten geen kleine lettertjes in het contract en we doen ook nooit moeilijk. Het is ook mogelijk om je abonnement tijdelijk stop te zetten als je bijvoorbeeld op reis gaat.

Monthly Powr

Geniet van doorlopende korting en gemak met het maandelijkse abonnement op Powrfoods

0