Gratis verzending vanaf €35 Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, de volgende dag in huis!

Kwaliteit

Dat geeft de doorslag

quality 2

Waar wacht je nog op?

PowrFood heeft een breed scala aan sportvoeding, waaruit je kunt kiezen. Stuk voor stuk zijn deze producten ontworpen om jou de beste ervaring te bieden terwijl je naar je gezondheids- en sportdoelen toewerkt. Hoe sneller je begint met de juiste sportvoeding voor je lichaam te nemen, hoe beter.

Elk product wordt uitgebreid getest en zorgvuldig samengesteld om een optimale kwaliteit te bereiken. Kies vandaag nog voor PowrFood en merk morgen al het verschil.

Waarom kiezen voor PowrFood?

Kwaliteitsproducten zijn moeilijk te vinden. Wij nemen het gissen weg en bieden alleen producten, die van natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit zijn gemaakt. Wij gaan altijd een stap verder dan andere merken.

Wij zijn nooit klaar met het verbeteren van de kwaliteit van onze sportvoeding. Wij nemen geen genoeg met ingrediënten, die slechts van natuurlijke oorsprong zijn of uit de biolandbouw komen. De ingrediënten, die wij voor PowrFood selecteren, moeten zich onderscheiden door hun oorsprong, hoe ze worden geoogst en wat de impact ervan is op de mens en onze planeet.

Daarom kiezen wij ervoor om alleen met natuurlijke ingrediënten van een duidelijke oorsprong te werken. In onze producten vind je dus geen suikers, toxines of conserveermiddelen terug! Wij zetten volop in op de kracht van de natuur en selecteren zorgvuldig het beste wat onze aarde te bieden heeft.

Omdat wij deze extra stap nemen, hebben wij vertrouwen in elk product dat wij verzenden. Wij zijn er zeker van dat de voeding van PowrFood direct een meerwaarde hebben voor je lichaam en je sportprestaties!

Niet alleen bieden wij natuurlijke producten van de hoogst mogelijke kwaliteit, maar wij dragen ook actief bij aan een betere planeet door voor elke bestelling een boom te planten. Zo kunnen we streven naar een duurzaam productieproces en om meer CO2 uit de lucht te halen dan we produceren! Niet alleen je lichaam, maar de hele planeet wordt beter van wat we bij PowrFood te bieden hebben.

Wat maakt de sportvoeding van PowrFood zoveel beter?

Je lichaam gezonder en sterker maken, begint met wat je eet. Voeding niet alleen een grote invloed op je sportprestaties maar ook op je algemene gezondheid. Dat een supplement je fysiek sterker maakt, wil nog niet zeggen dat het ook je lichaam gezonder maakt. Veel moderne supplementen bevatten allerlei vulstoffen, conserveringsmiddelen, mono-sachariden en chemicaliën, die zowel op de korte als op de lange termijn een rampzalige invloed op je gezondheid kunnen hebben.

PowrFood neemt echt alle twijfel weg. Onze sportvoeding verbeteren niet alleen je sportprestaties, maar dragen ook bij aan een gezondere dieet. Dankzij PowrFood haal je het maximale uit je training en je voeding. Elk ingrediënt van onze biologische sportvoeding is met de grootste zorg uitgekozen. Er is geen enkele schakel in de productieketen, die we niet onder de loep hebben genomen. Zo kunnen we er altijd zeker van zijn dat de producten van Powrfood.com beter zijn dan de rest.

Bij PowrFood kun je er op vertrouwen dat

plant 2

Natuurlijke ingrediënten

een top product maken, begint met de selectie van de ingrediënten. Door te kiezen voor onbewerkte en pure natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit werken de producten van PowrFood beter en zijn ze een stuk gezonder.

time passing

Korte productieketen

wij halen en verwerken zoveel mogelijk van onze ingrediënten gewoon in Europa. Zo weten we altijd exact wat er in onze sportvoeding zit en dragen we ons steentje bij aan onze lokale economie! Wist je dat de tarwe in een authentieke Nederlandse molen wordt gemalen?

011 GMO

Geen GMO's

PowrFood werkt alleen met 100% biologische en natuurlijke ingrediënten. Zo zijn we er zeker van dat elk product veilig is, voldoende voedingsstoffen bevat en optimale gezondheidsvoordelen voor jouw lichaam heeft.

013 Organic EU logo

Geen vulstoffen

veel moderne producten zitten vol met vulstoffen, die amper voedingswaarde hebben. Meestal zijn dit ongezonde suikers die meer kwaad dan goed voor je lichaam doen. Door te kiezen voor een puur product, waarin elk ingrediënt belangrijk is, kun je met minder meer doen!

09 no additives

Geen conserveermiddelen

in de producten van PowrFood zitten geen conserveermiddelen. Zo vermijden we dat er schadelijke chemicaliën in je lichaam terechtkomen en zijn onze producten de gezondste op de markt.

recycle

Betrouwbare productieketen

PowrFood bekijkt elke schakel van de productieketen zo zorgvuldig mogelijk. Dit proces zorgt ervoor dat onze producten alleen ingrediënten van superieure kwaliteit bevatten.

008 stomach

Geen pesticiden

van heel wat pesticiden is aangetoond dat ze schadelijk voor de natuur en het menselijk lichaam zijn. Er zijn ook soorten pesticiden of bestrijdingsmiddelen die nog onderzocht worden of deze al dan niet schadelijk voor je zijn. Wij nemen geen enkel risico en twijfelen liever niet. Daarom vind je in de sportvoeding van PowrFood geen enkele soort pesticide of bestrijdingsmiddel terug!

world 1

Continue kwaliteitscontrole

om er zeker van te zijn dat onze producten van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn – en dat ook blijven – bekijken we continu hoe het gesteld is met de productie kwaliteit van onze leveranciers. We gaan ook proactief op zoek naar mogelijkheden om onze sportvoeding nog beter en gezonder te maken.

muscles

Integriteit voor winst

bij PowrFood betalen we onze producenten liever wat meer om altijd de beste grondstoffen te krijgen. Ongeacht de marktomstandigheden of wat andere merken doen, kiezen wij er altijd voor om kwaliteit boven winst te kiezen. Zo kun je er zeker van zijn dat je bij PowrFood altijd een product van de hoogst mogelijke kwaliteit tegen een eerlijke prijs in huis haalt!

Producten en ingredienten 1 1

Monthly Powr

Geniet van doorlopende korting en gemak met het maandelijkse abonnement op Powrfoods

0