Gratis verzending vanaf €35 Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, de volgende dag in huis!

Onze producten

Zijn PowrFood producten biologisch?

Jazeker! PowrFood gebruikt alleen biologische ingrediënten die voldoen. De bereiding van PowrFood producten gebeurd in een omgeving die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnorm. Tenslotte zijn wij Skal gecertificeerd NL-BIO-01, certificaatnummer 112038.

  Zijn PowrFood producten GMO-vrij?

  Wij gebruiken absoluut geen genetisch gemodificeerde ingrediënten! Onze producten bevatten alleen 100% natuurlijke ingrediënten. 

   Bevatten PowrFood producten kunstmatige toevoegingen?

   Nee, alle PowrFood producten zijn volledig vrij van conserveringsmiddelen, kunstmatige aroma’s of zoetstoffen zoals aspartaam of toegevoegde suikers. Je kunt er dus zeker van zijn je lichaam alleen natuurlijke voedingstoffen krijgt. 

    Zit er suiker in jullie producten?

    Onze producten bevatten alleen van nature aanwezige suikers. Dus absoluut geen toegevoegde suikers of andere kunstmatige zoetstoffen!

     Waarom zit er geen maatschepje bij jullie producten?

     Het is onze missie om onze impact op het milieu te verminderen. We stellen alles in het werk om het gebruik van gerecyclede en recyclebare materialen in ons productieproces te maximaliseren en om verpakkingsafval in ons hele bedrijf tot een minimum te beperken. PowrFood stelt alles in het werk om het plasticgebruik drastisch te verminderen en daarom hebben we alle maatschepjes uit onze producten verwijderd.

      Wat is het beste moment om PowrMix te nemen?

      We raden aan om Powrmix ongeveer 20 minuten voor je training of wedstrijd te nemen. De natuurlijke ingrediënten zijn fijngemalen waardoor alle voedingsstoffen snel door je lichaam worden opgenomen. Zo krijg je meer energie én ga je nog langer door!

       Is PowrMix ook geschikt voor kinderen?

       Als kinderen geen gluten of noten allergie hebben, dan is PowrMix perfect als energieke start van de dag. Uiteraard hebben zij minder lepels nodig als een volwassene dus gaat de mix nog langer mee.

        Wat is het beste moment om Powrshake te nemen?

        We raden aan om PowrShake direct na je training of wedstrijd te nuttigen. Zo worden je spieren snel van alle essentiele eiwitten en aminozuren voorzien om te herstellen en te groeien.

         Monthly Powr

         Kan ik tijdens mijn abonnement wisselen van smaak of product?

         Ja, dat is mogelijk. Stuur ons gewoon een berichtje en wij zorgen ervoor dat je de gewenste smaak of het gewenste product de volgende maand krijgt toegestuurd! Houd er wel rekening mee dat je dit tijdig moet aanvragen, want we kunnen de smaak of het product niet tijdens het verzenden veranderen.

          Waar kan ik meer informatie over het Monthly Powr abonnement vinden?

          Je kunt op deze pagina meer info over het abonnement vinden. Uiteraard kun je ons ook altijd via de contactpagina een berichtje sturen als je nog vragen hebt over Monthly Powr of andere vragen over PowrFood.

           Kan ik mijn abonnement altijd opzeggen?

           Je kunt wanneer je maar wilt je abonnement stopzetten. Ook al heb je nog maar één maand erop zitten, je kunt probleemloos je Monthly Powr abonnement beëindigen. Er zitten geen kleine lettertjes in het contract en we doen ook nooit moeilijk. Het is ook mogelijk om je abonnement tijdelijk stop te zetten als je bijvoorbeeld op reis gaat.

            Bestelling en retourneren

            Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

            Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vòòr 21.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Dit betekent dat jij de volgende dag je bestelling in huis hebt.

             Kan ik mijn product retourneren?

             Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Let op, vanwege hygiënische en gezondheidsredenen, mogen wij geen producten retour nemen waarvan de verzegeling verbroken is, 

             Indien je gebruik wil maken van je recht op herroeping, verzoeken wij je gebruik te maken van het herroepingsformulier. Je kunt dit formulier aanvragen via order@powrfood.com. Vergeet hierbij niet je ordernummer te vermelden. 

              Producten en ingredienten 1 1

              Monthly Powr

              Geniet van doorlopende korting en gemak met het maandelijkse abonnement op Powrfoods

              0