Doorgaan naar artikel
Recept: Vegan Chocolade Proteïne Smoothie

Recept: overheerlijke choco proteïne smoothie!

Trek in een voedzame en heerlijke proteïne shake na het sporten? Lees dan snel verder! Deze Vegan Chocolade Proteïne Smoothie is een heerlijke beloning voor na je workout in de sportschool. Deze smoothie heeft de rijke smaak van cacao en het romige van de amandelboter met daarbij ook nog de voordelen van vegan chocolade proteïnepoeder. Dus, geef niet alleen je spieren de eiwitten die ze nodig hebben, maar verwen jezelf met deze feestelijke smoothie. 🚀🍫💪

Recept: Vegan Chocolade Proteïne Smoothie

Ingrediënten:

  • 1 rijpe banaan, bevroren
  • 1 eetlepel amandelboter
  • 1 eetlepel cacao poeder (ongezoet)
  • 1 eetlepel chiazaad
  • 1 schepje vegan chocolade proteïnepoeder PowerFood
  • 1 kopje ongezoete amandelmelk (of een andere plantaardige melk naar keuze)
  • Optioneel: een snufje kaneel voor extra smaak

Instructies:

  1. Voeg de ingrediënten toe: Doe de bevroren banaan, amandelboter, cacao poeder, chiazaad, vegan chocolade proteïnepoeder en amandelmelk in een blender.

  2. Blend tot een gladde massa: Mix de ingrediënten op hoge snelheid tot je een romige en gladde consistentie hebt bereikt. Als de smoothie te dik is, voeg dan wat extra amandelmelk toe.

  3. Proef en pas aan: Proef de smoothie en voeg ook een snufje kaneel toe voor extra smaak.

  4. Serveer: Giet de smoothie in een glas en garneer met wat extra chiazaad of een snufje cacao poeder.

Deze vegan chocolade proteïne smoothie is niet alleen heerlijk, maar ook een geweldige manier om na een workout je eiwitinname te verhogen. Geniet ervan als een voedzaam ontbijt, een smakelijk tussendoortje of als een hersteldrank na het sporten. Pas gerust de ingrediënten aan naar jouw smaak en behoeften.